Testimoniale MID – Editia III

 • Multumesc inca o data pentru ca ne-ati facilitat intalnirea cu oameni frumosi si destepti. Intr-adevar ne-am simtit „luminati” dupa ce MID 2013 s-a incheiat si am reusit sa privim altfel „lucrurile simple” din jurul nostru si modul in care ele pot fi folosite pentru a atrage atentia si pentru a ne promova produsele, serviciile, ideile. Pentru mine, participarea la MID 2013 a fost si un impuls, un suflu nou si sper sa reusesc sa implementez macar 5% din lucrurile pe care le-am invatat cu aceasta ocazie.

  Nicoleta Burlacu

  Biroul Studii de Piata, S.N.T.F.C. “CFR Calatori” – S.A.
 • Ecourile celei de-a 5-a Conferinte de Marketing in Direct inca se mai simt. De la vocea calda a prezentatoarei, la prezentarile libere si deosebit de interesante ale speakerilor atat in cadrul conferintei propriu-zise cat si la workshop-uri, combinate cu ambientul placut al gradinii si muzica din pauze, totul a creat un amalgam perfect care ar trebui pastrat pentru editiile viitoare.
  Fiecare din editiile trecute a avut ceva special, dar de aceasta data informatiile primite au fost consistente si la obiect. Speakerii de la workshop-ul la care am participat – Physical connection – au adus un plus de informatie si culoare, nu au plictisit si au fost foarte bine alesi, a fost o placere sa-i asculti, cu toata oboseala acumulata. Cam atat as putea exprima in cuvinte ceea ce am simtit si ceea ce am apreciat la aceasta editie a conferintei. Intr-un cuvant: EXCELENT!

  Cristina DUMITRACHE

  Marketing Coordinator, CEPROCIM S.A.
 • Multumesc mult, chiar mi-ati aprins multe beculete!!! Asta inseaman ca MID si-a facut foarte bine treaba, o data ce m-am hotarat: sa vreau, sa schimb lucruri, sa imi doresc si sa fiu optimista.
  Felicitari, asteptam la cat mai multe intalniri cu specialistii dvs. !

  Simona Gheorghe

  proprietarul salii de fitness FitCurves
 • Felicitari pentru MID! Mi s-a parut un eveniment extraordinar si m-am simtit foarte bine. Mult succes in continuare!

  Paula Uzum

  PR&C Consultant, Crescendo
 • Evenimentul a fost unul interactiv datorita speakerilor cu experienta, iar temele alese mi-au captat atentia in permanenta. Succes si la MID 2014!

  Diana GRECU

  PR & Marketing Specialist, QNet
 • Va multumesc pentru invitatia si oportunitatea de a participa la cea de-a 5-a editie a Conferintei “Marketing in Direct”, la care particip cu interes si entuziasm in fiecare an. Felicitari pentru excelenta organizare, calitatea participantilor si a subiectelor abordate, pentru ca aduceti un plus de valoare si dati dovada de foarte multa creativitate! Felicitari, sunteti “ALTFEL”! 🙂

  Crina PAUN

  Marketing & Communication Specialist, FM ROMANIA SRL