MID – Editia 2014

Image no more… just sales

In 2014, am lasat pe plan secund imaginea de brand atent construita si ne-am indreptat atentia asupra tehnicilor de baza, menite sa convinga consumatorul ca produsul sau serviciul tau este exact ce are nevoie. Cum poti sa il atragi in acest cerc vicios din care nu poate, dar totodata nu vrea sa iasa niciunul dintre voi? Old school is always better si in editia trecuta speram ca i-am convins de acest lucru! pe cei prezenti la conferinta.Lucrurile au evoluat impresionat cand vine vorba de tacticile de “agatare” ale consumatorului, insa, ca de fiecare data, fundatia este consolidata pe tehnicile traditionale, care nu pot fi subestimate.

Cei 13 (numar norocos!) speakeri locali si internationali, care ne-au impartasit povestile lor pentru a gasi si noi, la randul nostru, cheia succesului, au fost:

Catalin Tenita (Managing Partner Treeworks & Zelist/Zelist Monitor) – “Cele 9 cercuri ale Infern-etului” – mic ghid de calatorie in subteranul social-media.

Dan Chisu (Actor, producator, regizor) – “Noaptea devoratorilor de…”

Mihaela Tatu (Trainer) – “Despre vorbirea clara si controlul asupra modului de exprimare in procesul de vanzare.”

Adrian Stanciu (Consultant de afaceri) – “De ce ne vine greu sa ne schimbam si ce consecinte are asta pentru succesul nostru ca profesionisti.”

Vasile Calofir (Actor) – “Cand vinzi trebuie sa tii cont cat de mult te vinzi pe tine!”

Cristian Gheorghe (Country Sales Manager Sport Evolution Group) – “Produsul este o parte din tine!”

Adrian Niculescu (Antreprenor, Speaker, Autor & Trainer, Peak Performance Coach si Venture Capitalist) – “Cum construiesti un funnel de vanzari incepand cu generarea de lead-uri din social media.”

Sorin Peligrad (Senior Trainer, Coach, Antreprenor) – “Antreprenorul-alchimist – despre cum sa te dezvolti personal ca avantaj de piata.”

Alex Ciuca (Managing Partner Superior Media) – “Ce, cum si cand vindem in social media?”

Adelina Pasat (Managing Partner al BUZZStore) – “Consumatorii iau cuvantul printr-un nou instrument de promovare: marketingul participativ.”

Bogdan Nedelcov (CEO MailAgent) – “Email Marketing-ul pentru vanzarile online.”

Alex Dinu (Trainer Vanzari) – “Strategii simple prin care putem ajuta oamenii de vanzari sa aiba intotdeauna intrare la clienti.”

Si…ta-daaaam, invitatul special, Magicianul No.1 al Marketingului American, Jay Abraham! Autor a 3 best-seller-uri dedicate marketingului si managementului, si-a dedicat intreaga cariera rezolvand probleme si salvand companii. Cu peste 10.000 clienti in mai mult de 400 de industrii in intreaga lume, Jay detine capacitatea indiscutabila de a mari cifra de afaceri si garanta succesul oricarui business pentru ca “stie cum sa obtina rezultate maxime cu eforturi minime”. Forbes l-a numit “The Real Thing” si l-a listat in Top 5 Executive Coaches din America.

 

Rezumatul celei de-a 6a editii Marketing in Direct

 • Dan Chisu

 • Catalin Tentita

 • Mihaela Tatu

 • Adrian Stanciu

 • Vasile Calofir

 • Cristian Gheorghe

 • Adrian Niculescu

 • Sorin Peligrad

 • Alex Ciuca

 • Adelina Pasat

 • Bogdan Nedelcov

 • Alex Dinu